Lite mycket att göra





Inläggen duggar inte tätt just nu och det beror på att vi har lite mycket att göra! Darko jobbar otroligt mycket och den ena aktiviteten efter den andra betas av på kvällar och helger.

Natta-status just nu är väl sådär, ganska bra men några besvärliga sår. Knäna går sönder precis HELA tiden, armbågen som pajjade till sig för ett tag sen går också sönder om och om igen i de nya sårområdena. Häromdagen skadade hon två fingrar då nåt barn körde över dem med en sån där liten bil. Förutom att det gjorde djävulskt ont att sticka de blåsorna, både på dagis och sen på kvällen hemma när de fyllts upp igen med blod och vätska, så läker de nog ändå bra. Det var ingen avskavd hud utan "bara" stora blåsor som täckte hela fingrarna.

Det är svårt det där. Hon har en tendens att sätta sig snett på golvet, dvs. med fötterna ut åt ena hållet, kroppen snett och sen stödjer hon sig på handen på andra sidan. Då blir fingrarna väldigt utsatta. Vi försöker tjata på henne att hon ska sätta sig rakt upp med händerna i knät och inte i golvet men det är ju inte helt lätt att få henne att tänka på det!

Jag stack till affären och köpte stickade tumvantar så det har vi använt på den onda handen eftersom fingrarna inte går i fingervantar. Fix och trix och till slut går det!

Kommentarer

Emelie sa…
Haha, snygga bilder. Speciellt den sista. klockren=)

Angående huden så säger jag bara KEEP UP THE GOOD WORK!

KRAM

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)