Dagens knä-bild

Det knä som var helt sist hade en ny blåsa idag och det som var köttsår sist håller på att läka. Undrar vart gränsen går för när såren är farliga på sikt? Hennes läker mellan varven men sen går de sönder igen efter några dagar, eller om hon har tur, några veckor.

Armbågarna både läker och går sönder samtidigt just nu. Ett sår drar ihop sig och precis intill hittar man en ny blåsa.

I övrigt ser det bra ut, händer och fötter och kropp är fin.

Kommentarer

Emelie sa…
Så länge de läker ihop emellan så ska det vara lugnt har jag hört. Det är när de är kroniska och oförändrade under många år som cellförändringen kan starta. Inte 100 men det jag fått info om. Är även ökad risk vid Herlitz för de patienter som lever längre.

Satan vad ont det ser ut. LÄK NU!!!!
Anonym sa…
Aj, det ser ont ut! Hoppas det läker fort .... Förhoppningsvis mognar Natta snabbt och kan bättre förstå att vara rädd om sig.
Kram till er!
Hälsa busbarnen från moster =)
Jenny sa…
Konstigt nog har hon inte så ont längre, hon står på knä, springer som vanligt (och ramlar) och böjer på benet igen. Jag undrar hur det känns EGENTLIGEN. Hade jag stått på knä med de såren? Trolige inte....
Hälsningar Jenny
Susanne sa…
Usch vad det ser ont ut, skönt att hon inte har så ont!!
Bettan sa…
Bra att du visar bilderna även om det gör ont i hjärtat när man ser dem.
Vi som är förskonade från att leva med EB får se vad det handlar om.
Vi behöver nog se dem för att förstå vad ni får handskas med..
Søskenmamma sa…
Tapre Natalie og mamma :) klem fra Søskenmamma
Anonym sa…
Såren brukar inte kännas - om de inte är infekterade, då kan det värka i dom. Men när de håller på att läka känns dom oftast inte av förutom att det kan klia i dom. Och eftersom hon inte har ont så är det ingen fara - när det är så tunn hud som hon har på knäna så blir det tyvärr så att det går upp om och om igen. Det behöver inte vara någon påverkan utifrån alls - blåsor kommer av endast friktionen av tex förband eller kläder. Ha det fint! /Malin

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)