Pynt och smygaren i källaren

Igår kände vi verkligen suget efter att få pynta, snart första advent! Darko och barnen satte upp ljusslingor på balkongerna och genast kommer julkänslan smygande... :)



Såå mysigt!

I kväll har Hugo suttit där nere och kollat på barnprogram eftersom han tycker att vår favvo "Så mycket bättre" är jättetråkigt. By the way så var det himla kul att få se E-types dag, jag känner ett starkt sug efter att gräva fram en av hans skivor ur gömmorna! Hur som helst, helt plötsligt kommer Hugo stegandes upp för trappan och fram mot oss med ett finurligt leende på läpparna: Vill ni se en grej?

I handen hade han en tand som han suttit och vickat på där nere tills den släppte! Det roliga är att det här är inte första gången detta händer. Den första tanden han tappade drogs ut på exakt samma sätt men den gången fattade vi inte vad han ville eller vad han hade i handen närhan kom upp med ett stolt leende på läpparna. :)

Detta var den tredje tanden han tappade, alla ur underkäken. Det är fler som är lösa så det kommer nog vara en tandlös kille vi har ett bra tag framöver.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)