En trött och en superpigg!

Kolla in de där pigga ögonen! I morse drog hon igång vid 05:30 med det traditionella "vällin, ja vällin" så jag bar in henne till oss där hon somnade om väldigt kort. När Darko råkade titta på henne så fick han ett långt och högljutt kvittrande tillbaka "pappa, gomorron!" "ja vaken, ja vällin" och en massa annat rann det ur henne direkt! Snacka om att vakna pigg och utvilad på ett strålande humör! Det var faktiskt inte alls jobbigt och motigt att gå upp då eftersom vi blev glada av hennes glada humör!


Den här lilla otursgubben fick feber igår och missade kusinen Felix kalas. Han hade till och med hunnit byta om innan febern kom så jag kan lova att det blev krokodiltårar när vi sa att han inte kunde gå.... oj så ledsen han blev.

Hugo blir alltid sjuk den här tiden på året och anledningen till att jag kommer ihåg det är att han fyller på lördag. Han blir sjuk strax innan födelsedagen och har därför fått flytta sitt kalas vid ett par tillfällen. Vi har alltid kalaset innan hans födelsedag eftersom det annars infaller på midsommar. I år fyller han i alla fall på en lördag så då kan han ha kalaset på den rätta dagen! Nu hoppas vi på att han kryar på sig snabbt så vi slipper planera om.


Igår eftermiddag ringde min systerdotter och frågade om hon kunde komma förbi på en fika, hon var i Göteborg över helgen. Eftersom jag ändå skulle vara hemma med Hugo idag och hon var så trött efter allt partajande så passade det bra att hon sov över och vilade ut sig lite för att sen köra hem till Örebro idag i stället. Det är inte ofta sjukdom passar in extra bra, men idag blev det faktiskt så!


Idag har jag ytterligare en länk att bjuda på om lilla Hugo som har JEB Herlitz, titta gärna på detta korta klipp från TV4 Sydost som sändes i morse.

Kommentarer

Carola sa…
Oh, hoppas Hugo kryar på sig innan kalaset! Ska själv ha kalasa i helgen, vår stora lilla Sydney fyller fem år på söndag!
karro sa…
Tänk om vi alla kunde vakna på så där strålande humör!

Stackars H, det där med kalas är ju så viktigt för dem.

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)