Över 30 grader varmt idag

När Hugo och Simon (tänker alltid på en gammal hoppryttare när jag skriver deras namn intill varandra... Hugo Simon heter han, en liten parentes bara...) skulle gå och lägga sig igår kväll så var de ganska tysta de första minutrarna och vi undrade en kort stund om de var så utpumpade att de bara tvärsomnade direkt. Det gjorde de inte! Efter en stund började vi höra fnitter från Hugos rum och några minuter senare rejäla asgarv! Vi lät dem hållas en stund innan vi gick dit och sa att de skulle dämpa sig och försöka somna. Det tog faktiskt inte mer än en dryg halvtimma vilket jag tyckte var rätt bra ändå.

Vid frukost i morse frågade jag vad det var de skrattat så åt och de började flina ganska brett igen. Det var Hugo som skojade och gjorde pruttljud om och om igen. Ha ha! Idag har de spelat TV-spel och kört med bilar inomhus samt spelat fotboll och cyklat utomhus. Efter lunch blev Simon hämtad och fick stor kram av oss alla fyra. Vilken lyckad övernattning! Simon har även bjudit in Hugo att sova över hos honom så det får vi ta och fixa framöver, han sa ja direkt!

AC'n har stått på även idag eftersom tempen stigit till dryga 30 grader. Natalie får varva ute- och innelek när det är så här varmt, vi vill undvika att vara ute en hel dag i dallrande värme. Hon brukar dock klara det ganska bra tack vare de omläggningar och tubgaskläder hon har. Huden blir dock mer lättskadad eftersom allt liksom "hugger i" mot en fuktigt varm hud. När man är sval och torr i huden så kan friktionen till viss del utebli. Man borde göra som familjen Mats Wilander och flytta till sval bergsmiljö!

Kommentarer

Emelie sa…
Fin layout!!!
Jenny sa…
Tackar! Kände att det var dags för renovering! ;)

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)