Fotboll och lediga dagar

Jag håller på och försöker komma ikapp med tvätten efter senaste helgens magsjuka. När man inte tvättar nåt på "den vanliga tvätten" utan bara koncentrerar sig på nerspydda fårskinn, gossedjur och kläder några dygn så kommer man efter. Nu är det 2-3 maskiner per dag som gäller... Men det går åt rätt håll, snart ikapp!

Idag var det dags för fotbollsmatch för Hugo. Eftersom vi är lediga i morgon och vädret var bra så bestäme jag mig för att följa med med Natalie. En vanlig onsdagskväll funkar det inte eftersom det blir för sent för henne. Dessvärre dök inte motståndarna upp (??) men det blev ändå en kul kväll för grabbarna eftersom de fick spela match mot tränarna och papporna! Jag tror att alla hade lika kul faktiskt, Hugo var helnöjd.

Nu njuter vi av att få vara lediga några dagar, som så många andra. Jag måste jobba på fredag men det blir ju ändå långhelg med måndagen ledig. Det känns som att det är välbehövligt eftersom det är så mycket på jobbet just nu. Jag råkade till och med jobba över igår av misstag eftersom jag var så uppe i jobbet...

Natalie på en av de givna favoriterna på Liseberg, ponnykarusellen! Denna gången ville hon absolut inte att jag skulle stå bredvid med handen i närheten så jag fick förklara att barnen inte fick åka själva på denna karusellen, då stannar den och så kommer en tant och säger "aja-baja" för att få stå kvar där. Hon mulnade ihop men accepterade... :) Lilla damen blir mer och mer självständig för varje dag som går.

Kommentarer

Emelie sa…
Söööööööt!!!=)

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)