Tips önskas!!

Idag började jag lägga in alla fjärilsbeställningar jag fått hittills och kom upp i 172st, är inte det fantastiskt?! Om jag räknat rätt så går drygt 22kr per såld fjäril till EB föreningen, visst känns det härligt alla ni som är med och köper/säljer dem?

Hugo ska ha kalas på lördag och enligt väderleksrapporten ska det regna och i så fall måste vi vara inne. Jag tar tacksamt emot tips på lekar man kan leka inomhus! Hjälp, någon?!!

Idag turnerade barnen och jag runt och handlade lite här och där, Natta var på dåligt humör. Hon satt i vagnen och gjorde korta höga skrik i protest, hängde ut över kanten och gnällde att hon inte ville, pruttade med munnen så saliven rann nerför hakan, drog tag i allt hon kom åt... Hon gjorde det mesta hon inte skulle helt enkelt, skitjobbigt.

Hon är väldigt fin på kroppen just nu, det som krånglar är händer och mun. Den senaste veckan har hon fått flera småblåsor mellan fingrarna, uppe i själva vecket. Det bekymrar mig eftersom det kan leda till rätt besvärliga grejer.

Jag pratade med hudläkaren härom dagen och har fått lite recept inför sommaren. Bland annat ska Natalie nu få testa Movicol Junior för att se om det kan hjälpa magen. En remiss är skickad till en mag-tarm-specialist som vi ska träffa om vi inte löser problemen själva med Movicolen men eftersom väntetiden brukar vara 3-4 månader så är det liksom lika bra att ha fått den där remissen.

På fredag är det Erik Saade på Liseberg, gissa vem som ska dit? :) Hugo så klart, tillsammans med mig. Det blir en fin present, han fyller ju på lördag. Vi åker dock inte hela familjen eftersom det är på kvällen plus att det kommer vara galet mycket folk, Natalie skulle inte kunna njuta av det tyvärr, även om hon också är lätt besatt av Saade...

Kommentarer

Anonym sa…
Lekar, tja det finns ju kolasnöre!
alla barnen får varsitt långt kolasnöre. De sätter ena änden i munnen och sedan ska de äta upp det utan att använda händerna. Alltså försöka "sörpla" upp det. En del kör samma lek fast med gräddbullar.
Lycka till!
Anonym sa…
Här blir det också kalas på lördag =)! Vi håller tummarna för bra väder! Vad roligt med Eric Saade, hade vi bott närmre hade jag o Lova absolut hängt med, det är ju största idolen här också!Kram Märith

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)