Glad midsommar!

Efter jobbet spurtade vi runt hemma och snabbpackade ihop allt, tryckte in det i bilen och körde mot Örebro. Nu sitter vi här hos syrran, dricker vin, äter ost & kex och har det allmänt mysigt! Vi har inte setts sen i julas så det var kul att det äntligen blev av.
Ungarna sover som stockar och det gör väl vi snart också... Det ska bli skönt att lufsa runt utan några avancerade planer, vi är bra slitna faktiskt. Det har varit mycket på bådas våra jobb och sen har det varit mycket på kvällarna också. För att inte tala om alla skador på Natta denna veckan... :( Det om något tar musten ur en. Efter den hemska fingeromläggningen igår, när ungarna hade somnat, så tog jag fram en flaska rött och hällde upp ett glas som jag sippade på framför TV'n. Det var gott och avslappnande.
Jag är inte den som dricker mitt i veckan och inte några stora mängder på helgen heller men igår var det balsam för nerverna...
Jag hoppas på fint väder i morgon så vi kan dansa runt någon midsommarstång nån stans. Natta hade skadat sitt finger precis innan dansen på förskolan så banne mig, i morgon ska hon få dansa små grodorna! Om hon vill förståss.
Hoppas du får en skön midsommarhelg och att vi ses snart igen... Tack för att du läser! :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)