Midsommarhelgen

Man tror knappt att det är sant när Natalie drar igång omkring 06:00 när hon varit vaken till 10 dagen innan, men så blev det på midsommarafton. Vi satt uppe rätt sent dagen innan och sen slet Natta upp oss vid den tiden, vi var inte männsikor på ett par timmar kan jag säga. Många koppar kaffe krävdes!

Det var inget toppenväder och vi var extremt slitna, även Natalie var trött, så vi tog oss aldrig iväg till någon midsommarstång. Vi hade det mysigt hemma i ett lugnt tempo i stället.

Här har Hugo precis kommit upp ur poolen och ser rätt nöjd ut över det! Han är en fryslort och jag var faktikst impad att vi ens fick i honom.



Jordgubbstårta på midsommarafton är väl nästan ett måste?! Mumsigt som bara den!



Jag gjorde två kransar till barnen och det krävdes en hel del övertalning för att få på Natalie en sån. Jag har på mig Hugos på bilden. Det var rätt tidskrävande att binda dem men de blev så himla fina så det var det värt! :)



Vädret var som sagt så där och när jag tog tag i dansen runt svågerns hemgjorda midsommarstång så duggade det. Jag tänkte att nu har de i alla fall fått sjunga små grodorna och det där men efteråt sa Hugo nåt i still med att det var ju inte på riktigt. Jag var gladast över att Natta fick en liten sväng runt stången i alla fall.



Här ler de snällt på beställning för att jag bad dem att stå där och se snälla ut... Hugo var busig som få, stimmade runt och gjorde en massa miner!


Midsommardagen åkte vi in till Rynninge och gick en promenad. Här är Hugo uppe i ett utkikstorn och kollar läget. I bakgrunden syns Hjälmaren.


De här sköna kossorna gick i hagen bredvid, riktigt fina faktiskt, ungarna gillade dem verkligen.


Efter promenaden åt vi på Naturens Hus och sen åkte vi till kompisar till syrran som har hästar, de hade två fölisar som vi gärna ville titta på. Supersöta! :)


Sammantaget kan man säga att vi har gäspat oss igenom denna helg som bestått av en hel del god mat och ett och annat glas vin. Vi har varit tidernas slöaste gäster men haft det himla mysigt ändå! Tack syster för en skön helg!

Kommentarer

Unknown sa…
Vilken mysig midsommar! Och lite regn hör väl egentligen till! ;-)

Och så en liten kommentar till inlägget med bilderna på Natalies skada hon fick på förskolan. Klart att du ska lägga upp sådana bilder. Det är ju din blogg och du skriver om er vardag med EB i familjen och dessa skador och omläggningar tillhör ju, tyvärr, er vardag! Vill man inte se, så är det ju bara att låta bli. Och så länge jag har följt bloggarna så har du ju alltid varnat när du har lagt upp "starka" bilder.

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)