Natalies nya rum nu med soffa

Idag tog vi en tur till MIO för att hämta ut soffan som kom i veckan. När vi kom hem var det bara att dra av allt emballage, bära upp den och skruva fast benen och Darko sa så snart den stod på plats: Fan va skönt att slippa montera hela! Ja visst, IKEA i all ära men det är ett jäkla skruvande! :)

Vi tar oss ytterligare en lugn helg utan nåt särskilt inplanerat även om vi längtar efter lite umgänge egentligen. Vi är slitna på ett sätt som vi inte brukar vara och det finns väl flera anledningar. Situationen med Natalie är så klart alltid tröttande även om vi tycker att vi är vana. Vi har brottats med förkylningar i ett par veckor och nu verkar det vara Darkos tur, han har varit halvdassig ett par dagar. Hugo har äntligen blivit piggare men hostan hänger envist kvar. Som tur var kunde han gå på FunkyKids idag i alla fall och han tyckte att det var jättekul. De inledde med att dansa till Erik Saades Popular.... :)

Hugo har valt mat denna helgen; igår var det vår Italienska tallrik (kallskuret) och idag blir det Enchiladas med guacamole. Natta smakade lite salami och tyckte det var ganska gott men huvudmåltiden för henne blev ändå pasta och köttbullar med en stor laddning färsk tomat.

Ute regnar det, som vanligt. Suck. Jag smuttar på en päroncognac och hoppas på att slippa några nya baciller, jag ska till vårt huvudkontor i Köpenhamn med jobbet i veckan.

Kommentarer

Emelie sa…
Vad fint det blir i rummet. Avis!!=)

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)