Sista helgen på semestern

När vi åkte från Köpenhamn vår sista helg på semestern så stannade vi till hos familjen H på vägen hem. De bor i Kävlinge och sonen Theo har ungefär samma diagnos på sin EB som Natalie har. Theo är lika gammal som Hugo så de tycker det är skoj att träffas och busa lite!

I trädgården har de en buske som de kallar för fjärilsbuske och det var det verkligen! Ibland satt det 10-talet fjärilar på den, jättefint!

Självklart var vi tvungna att knäppa ett antal bilder på fjärilarna. Man kan verkligen säga att fjärilar har en annan betydelse i vårt liv sedan Natalie kom, vårt fjärilsbarn.......

Världens goaste gladaste lilla fjäril är hon!

Hälla hälla vatten, det var jätteskoj och hon hade kunnat stå där och leka en hel dag om hon fick. Till slut fick vi dra ur proppen när hon inte såg och sen säga att nu var vattnet slut så nu kunde man inte leka med det mera.

Två stycken pigga sexåringar med mycket spring i benen, försök få hejd på dem om du kan!


Det var inte det lättaste kan jag säga. Bara för att man är känslig så betyder inte det att man tycker det är okej att sitta stilla och leka lugna lekar... :)

Vi hade ett mysigt dygn tillsammans och i oktober kommer vi träffas igen när EB föreningen har styrelsemöte i Göteborg - livemöte! :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)