Plaskfia med blåsa under tån... :(

Idag gällde det att hålla sig på avstånd när Natalie var i badkaret, hon plaskade så det var sjöblött i hela badrummet och en bit utanför dörren!


Sparkar koncentrerat med fötterna så det stormar i badkarsvattnet....

Plaskar med händerna så vattnet flyger, det gäller att blunda så man inte får i ögonen!


Det hände en liten olyckshändelse... Jag tog fram kameran och zoomade på hennes ansikte men då bestämde hon sig för att hon inte ville vara med på kort. Snabbt vände hon sig åt andra hållet med hela kroppen, halkade och dök. Hon har aldrig varit under vattenytan förut så det var aningens chockartat för henne men hon löste det bra, upp på knä och sen sätta sig på rumpan igen, frustandes! Inga nya sår pga av det tack och lov. Piu.



Efter badet la jag om fötter och knän på skötbordet som vanlig men sen flyttade jag henne till hennes nya soffa. Där fick hon titta på film och dricka MiniMax vilket var en höjdare. Inga jobbiga moment alls med omläggningarna idag!


Allt ser ut att läka fint just nu utom en stortå där sårområdet spridit sig ända ner på undersidan av tån. :( Det är väldigt ledsamt att hitta sår på undersidan, det är vad jag fasar. Tänk att gå på trasiga skavsårsblåsor stora som femkronor eller mer, det måste göra så himla skitont som det bara kan göra.


Bit för bit händer såna här saker, sånt som jag hoppats på att hon skulle slippa. Folk som kan EB tycker alltid att hon ser så fin ut och det tycker jag med. Men, ett stort MEN, hon har ingen lätt variant. Det får man inte glömma. Om det tar ända upp till 10årsåldern innan hon börjar vara rädd om sig så kommer hon ha rätt stora problemområden, det är jag säker på.


Men, i morgon är en annan dag och man gör bäst i att inte oroa sig för det som kanske kommer hända. Lev i nuet och njut av det som är bra, det är dagens visdomsord. Jag vägrar låta detta dra ner mig psykiskt, det är ett aktivt val jag gör varje dag. Det är så jag orkar, för alla er som säger "jag förstår inte att ni orkar". Vi väljer att orka!

Kommentarer

v.a sa…
Sötnosen.... tråkigt m foten hoppaas d blir bra igen :( kämpa på det är d enda ni e grymma kram
Anonym sa…
Fans jävla skit. Vet, vill ändå liksom inte veta. Kram på lillfian och er som tar hand om henne.
Lotta

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)